Nis

Öğrencilerimizin sosyal ve kültürel yönden gelişimlerini sağlamak amacıyla ve depremde yaşadıkları sıkıntıları biraz unutturmak amacıyla Nevşehir iline gezi düzenledik.

Öğrencilerimiz Ürgüp, Göreme ve Avanos'u gezdiler.

Nis

Öğrencilerimizin sosyal ve kültürel yönden gelişimlerini sağlamak amacıyla ve depremde yaşadıkları sıkıntıları biraz unutturmak amacıyla Şanlıurfa iline gezi düzenledik.

Öğrencilerimiz Göbeklitepe'yi ve Balıklı Gölü gezdiler.

Gezide emeği geçen Fizik Öğretmenimiz Mehmet Şahin KENGER ve Müzik Öğretmenimiz Özge YEŞİLYURT'a emeklerinden dolayı okul idaresi teşekkür ederiz.

Mrt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında öğrencilerimiz Klasik Eser Okumaları yaptı.

Mrt

Öğrencilerimizin okulu sevmeleri ve derslere karşı motivasyonlarını arttırmak için Şanlıurfa iline gezi düzenledik. Balıklıgöl ve çevresini gezen öğrencilerimiz daha sonra Şanlıurfa Arkeolojik Müzesini ve Göbeklitepe'yi gezerek tekrar şehrimize döndüler.

Geziye rehberlik eden öğretmenlerimiz Dede Mehmet GÜNEŞ'e, Miyase KIVRAK'a ve Zeynep Sultan ÇAKMAK'a teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuzun 11-B sınıfındaki öğrencileri, Sarıçukur İlköğretim Okulundaki  öğrencileri sevindirmek amacı ile hediyeler hazırladılar.

Din Kültürü Öğretmenimiz Nesibe DEMİR ile Sarıçukur Mahallesine giden öğrencilerimiz, küçük kardeşlerini sevindirdiler.

Öğretmenimize ve 11-B sınıfındaki öğrencilerimize bu güzel davranışlarından dolayı teşekkür ederiz.

Ock

Bakanlığımızın yapmamızı istediği son hafta etkinlikleri kapsamında,öğrencilerimiz Ali Kayasında bulunan cam terası gezdiler.

Şbt

Kardeş okulumuz Şevket Bulut Ortaokulu ile protokol imzaladık. Protokolü Okul Müdürümüz Ramazan KARACA ile Şevket Bulut Ortaokulu Müdürü Yakup DAL imzaladı. Öğrencilerimiz kardeş okulumuzdaki öğrenciler için kermes düzenlediler. Kermesten elde edilen gelir ile Kardeş okulumuzdaki öğrencilere kırtasiye yardımında bulundular. Projede emeği geçen öğrencilerimize özellikle de İngilizce Öğretmenimiz Neşe Marmara OZAN'a emeklerinden dolayı  okul idaresi olarak çok teşekkür ederiz.

Mrt

Jandarma Genel Komutanlığı'nın düzenlemiş olduğu resim yarışmasında öğrencimiz  Sevda GÖKKAYA il birincisi olmuştur. Emeği geçen Resim Öğretmenimiz Sevda TOPAL'ı ve öğrencimizi tebrik ederiz.

Mrt

“Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum" (ÇEDES) Projesi Kapsamında Diyanet'ten gelen hocalarımız sunum yaptılar. Hocalarımıza teşekkür ediyoruz.

Mrt

2011 yılından itibaren CİSCO eğitmeni olan ve halen Altinsehir mesleki ve teknik Anadolu lisesinde ağ dalında bilişim teknolojileri öğretmeni olarak görev yapan Yalçın ATEŞ öğrencilerimize güvenli internet kullanımı,siber suçlar ve dezenformasyonla mücadele konulu seminer verdi.

Ock

İl genelinde düzenlenen kızlar judo turnuvasında öğrencimiz Havva KAÇAR il birincisi olmuştur.

Öğrencimizi ve Beden Eğitimi öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz.

Ock

Okulumuzun kız futbol takımı il genelinde düzenlenen turnuvada il ikincisi olmuştur.

Öğrencilerimiz ve emeği geçen öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz

Ara

Pandemi sürecinde öğrencilerimizin okula gelmediği bu günlerde zamanımızı en güzel şekilde değerlendirerek sınıflarımızı tertemiz yaptık. Sınıflarımızın duvarlarını tamir ederek boyadık. Sınıf kapılarını boyadık. Sınıflardaki kalorifer peteklerini temizledik. Sınıflarımızın camlarını sildik.

Sınıfların boyanmasında ve temizlenmesinde emeği geçen Okul Müdürümüz Ramazan KARACA ve Müdür Yardımcımız Mükremin BAYIR başta olmak üzere hizmetli personellerimiz Cemil DURDU'ya, Mehmet BOZ'a ve Yeşim KARA'ya emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Ock

Dilimizin Zenginliklikleri Projesi ; okullarda yapılacak söz varlığını zenginleştirme çalışmaları ile öğrencilerin dilimizin zenginliklerini tanımasını , kültür taşıyıcısı olan sözcüklerimizle buluşması, buna bağlı olarak da dili iyi kullanmasını ve düşünce dünyasını geliştirmesini amaçlamaktadır.

Bu sayede ogrencilerimiz dilimizin seçkin ve özgün eserlerini tanıyacak, eserlerimiz de geçen sözcüklerin derinliklerini öğrenecek; milletimizin kültürünü, birikimini, düşünce dünyasını ve hayat tarzını söz varlığımızın içinde yeniden keşfedecektir.

Ara

Okulumuzda "Öğretmenler Günü" çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Konferans salonunda düzenlenen programda emeği geçen öğrencilerimize, Müzik Öğretmenimiz Özge YEŞİLYURT'a, Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenimiz Ömer DOĞAN'a okul idaresi olarak teşekkür ederiz.