Ekm

Okulumuz Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Buhara AYAZ öncülüğünde değerler eğitimi kapsamında "Dürüstlük Manavı"adlı etkinlik düzenlendi. Öğrenciler çeşitli meyvelerin konulduğu ve başında kimse bulunmayan manavdan alışveriş yapıp aldıkları meyvelerin parasını tezgahtaki kutuya bıraktılar. Başında kimse olmayan Dürüstlük Manavında öğrenciler, hem sağlıklı beslendiler hem de Allah-u Teala'nın "Emrolduğu gibi dosdoğru ol" ayetindeki emrine uyarak aldıkları meyvelerin ücretlerini kendileri bıraktılar. Böylece hayatın içinde yaşarken doğruluğu dürüstlüğü uygulamalı olarak yaşamış ve öğrenmiş oldular. Öğretmenimize ve öğrencilerimize bu güzel etkinlikten dolayı teşekkür ederiz.

Ekm

Din Kültürü Öğretmenlerimiz Buhara AYAZ, Fazilet ÖZCAN, Nesibe DEMİR ve Selma KARADÖL öncülüğünde öğrencilerimiz Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi'ni ziyaret ederek hayvanları beslediler. Öğretmenlerimize ve öğrencilerimize bu örnek davranışlarından dolayı teşekkür ediyoruz.

Eyl

Aklı Selim Derneği'nin katkılarıyla okulumuzda aşure etkinliği düzenlendi. Etkinliğimizde Kahramanmaraş Milletvekilimiz Sayın İmran KILIÇ, öğrencilerimize elleriyle aşure dağıttı. Etkinliğe teşriflerinden dolayı Kahramanmaraş Milletvekilimiz Sayın İmran KILIÇ'a, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Enver GÖKŞEN'e, Şube Müdürümüz Hasan ATAŞ'a, Onikişubat Belediyesi Başkan Vekili Mustafa Evliya'ya ve Aklı Selim Derneği değerli yöneticilerine çok teşekkür ederiz.

May

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Programı Edebiyat öğretmenlerimiz Bayram KALAYCIK, Müslüm PER, Ömer DOĞAN ,Salih ONARAN ile Müzik öğretmenimiz Leman Hançer, Tarih öğretmenimiz Zeynep Sultan Çakmak ve Bilişim öğretmenimiz Gencay İspir koordinasyonunda öğrencilerimiz tarafından hazırlanarak Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi´nde sunulmustur. Katılım gösteren tüm davetlillere teşekkür ederiz.

May

Okulumuz 11. Sınıf öğrencileri için üniversite tanıtım gezisi düzenlemiştir. Gezimiz 70 kişilik öğrenci grupları halinde üç farklı günde gerçekleştirilmiştir. Öğrencilerimize okulumuz öğretmenlerinden Ümit Barış BAYHAN, Çiğdem EROL, Hatice GEYİK, Fatma SAYDAM, Fazilet ÖZCAN ve Fuat ÖZSAATCİ eşlik etmişlerdir.

İşletme Bölümü öğretim üyesi Sn. Prof. Dr. Mustafa TAŞLIYAN'a, Makine Mühendisliği Bölümü araştırma görevlileri Sn. Muhammed Enes GEBEL ve Sn. Semih KORKMAZ'a ve Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı personeli Sn. Samet ULU'ya öğrencilerimize sundukları katkılardan ve bizleri üç gün boyunca misafir etmelerinden dolayı teşekkür ederiz.

Okulumuzda Değerler Eğitimi Kapsamında Dürüstlük Dolabı Etkinliği Yapıldı.