Ara

Okulumuzda "Öğretmenler Günü" çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Konferans salonunda düzenlenen programda emeği geçen öğrencilerimize, Müzik Öğretmenimiz Özge YEŞİLYURT'a, Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenimiz Ömer DOĞAN'a okul idaresi olarak teşekkür ederiz.

Kas

Ölümünün 85. yıldönümünde Atamızı saygı ve özlem ile andık.

10 Kasım etkinlikleri çerçevesinde ilk önce okulumuzun bahçesinde tüm öğretmen ve öğrencilerimizin katılımıyla anma programı gerçekleştirdik.

Anma programlarının hazırlanmasında  emeği geçen Tarih Öğretmenimiz Zeynep Sultan ÇAKMAK'a, Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Emine Emel KILIÇ'a Felsefe Öğretmenimiz Ezgi AKKURT'a ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Okulumuz öğrencileri, Resim Öğretmenimiz Sevda TOPAL önderliğinde Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlamaları çerçevesinde okulumuzda resim sergisi açtılar.

Emeği geçen başta Resim Öğretmenimiz Sevda TOPAL olmak üzere öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Bu dosya öğrencilerimizin kendilerine ders çalışma programı hazırlamalarında kılavuz olması için hazırlanmıştır. Dosyayı aşağıdaki linkten indirebilirsiniz.

Ekm

9-14 Ekim Erasmus Tanıtım Haftası etkinliği kapsamında okulumuz Abdullah Cinkay Anadolu Lisesi olarak #ErasmusDays  semineri ve tanıtımini gerçekleştirdik.

Eyl

Değerli öğrencilerimiz, okula kayıt için herhangi bir evrak getirmenize gerek yoktur.

Herhangi bir mağazadan okulumuzun kıyafetini alarak okulların açıldığı gün okula başlayabilirsiniz.

Sınıfınızı ve okul numaranızı okullar açılmadan bir hafta önce okula gelmeden okulumuzun internet sitesinden öğrenebilirsiniz.

Okulumuzun sizin için hayırlı olmasını temenni eder, eğitim hayatınızda başarılar dileriz.

Haz

Kayseri Kocasinan Furkan Doğan Anadolu İmam Hatip Lisesi Okul Müdürü Enver Kaya öncülüğünde öğretmenleri ile beraber okulumuzu ziyaret ettiler. Ziyaret kapsamında depremden etkilenen ögretmen ve öğrencilerimize  gecmis olsun dileklerini ileterek kitap desteğinde bulundular. Ziyaretleri için Okul Müdürümüz Enver bey nezdinde tüm öğretmenlerimize şükranlarımızı sunarız.

Haz

04-09 Haziran 2023 tarihlerinde Abdullah Cinkay Anadolu Lisesi olarak AB ERASMUS 2021Schools Accreditation kapsamında Makedonya da Gostivar kentinde Gostivar Belediye Teknik ve Meslek Lisesi, Gostivar Belediyesi,  tarihi Mustafa Kemal Atatürk ilkokuluna, M.K. Atatürk ün Ministre Askeri Idadisine (Lise) 6 öğrenci ve İngilizce Ogretmeni Neşe Marmara Ozan ziyaret gerceklestirmistir. Makedonya da yaşayan üç millet, üç dil bir arada..(Türkler, Arnavutlar ve Makedonlar). Rumeli şivesi Türkler ve Arnavutlar tarafından rahatlıkla gündelik dil olarak kullanılmaktadır.

May

28.04.2023 tarihinde Kardeş  Okul Projesi Kapsamında  İstanbul  Üsküdar Ahmet Kaleşoğlu Anadolu Lisesi Müdürü Çetin Bey ,Müdür Yardımcısı Selda Hanım ve Din Kültürü ve Ahlak Bİlgisi Öğretmeni Havva  Hanım Okulumuzu ziyarettte bulundular.Ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ederiz. Bu zor günlerimizde  bizlere desteklerini gösterip bizi çok mutlu etmişlerdir.

Ara

Kahramanmaraşlı olupta şehrimizin tarihi ve önemli yerlerini görmeyen öğrencilerimiz için İngilizce Öğretmenimiz Elif aksan POLAT gezi düzenledi.

Öğrencilerimiz Kahramanmaraş Kurtuluş Destanı Panoroma Müzesini, Yedi Güzel Adam Müzesini gezdiler.

Öğretmenimize emeklerinden dolayı okul idaresi olarak teşekkür ederiz.

Kas

Kahramanmaraşlı olupta şehrimizin tarihi ve önemli yerlerini görmeyen öğrencilerimiz için Tarih Öğretmenimiz Z.Sultan ÇAKMAK ve Din Kültürü Öğretmenimiz Nesibe DEMİR gezi düzenlediler.

Öğrencilerimize Kahramanmaraş kalesini, Sütçü İmam Türbesini, Ulu Camiyi, Yedi Güzel Adam Müzesini gezdirdiler.

Öğretmenlerimize emeklerinden dolayı okul idaresi olarak teşekkür ederiz.

Ekm

Tüm yurdumuzda olduğu gibi ilimizde de Cumhuriyet Bayramı çeşitli etkinlikler ile kutlandı. Valilik meydanında yapılan törende öğrencilerimizde okulumuzu temsilen yürüdüler.

Abdullah Çinkay Anadolu Lisesi olarak tüm velilerimizin ve öğrencilerimizin Cumhuriyet Bayramını kutlarız.

Ekm

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından  düzenlenen 8. Kitap ve Kültür Fuarı kapılarını açtı.

Okumayı çok seven öğrencilerimizi kitap fuarında çok sevdikleri kitaplarla buluşturduk. Öğrencilerimiz ayaklarına kadar gelen yayınevlerini yakından görüp tanıma fırsatı buldular.

Öğrencilerimizi kitap fuarına götüren öğretmenlerimize okul idaresi olarak teşekkür ederiz.

Mrt

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Niyazi CAN ve okulumuzun kurucu müdürü olan şimdi ise Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Öğrenci İşleri Daire Başkanı Enver ORHAN okulumuzu ziyaret ederek öğrencilerimizle bir araya geldiler. Öğrencilerimize tavsiyelerde bulunan Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Niyazi CAN, daha sonra Okul Müdürümüz Ramazan KARACA'ya okulumuz adına hediye takdim ettiler.

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Niyazi CAN'a ve okulumuzun kurucu müdürü olan Enver ORHAN'a ziyaretlerinden ve nazik hediyelerinden dolayı teşekkür ederiz.

Mrt

Öğrencilerimize vatan sevgisini aşılamak amacıyla Müdür Yardımcımız Mükremin BAYIR önderliğinde İl Jandarma'yı ziyaret ettik. Ziyaretimizde askerlerimiz kullandıkları mühimmatları öğrencilerimize tanıttılar. Eğitilmiş köpeklerle gösteri yaptılar. Öğrencilerimize ikramda bulundular.

Öğrencilerimizi misafir olarak kabul edip ilgilenen tüm komutanlarımıza ve askerlerimize okul idaresi olarak çok teşekkür ederiz.